Hahahah!!

Halloooo!

Vad händer där ute i stora vida världen!?
Sitter och laddar över lite bilder från datorn, sjukt kul jag och Malin klädde ut oss till snubbar igår kväll, HAHA!
Idag så åkte Steven och pappa ner till stockholm Steven skulle hem och jobba och pappa skulle till kontoret och sparka folk, haha.

Iallafall lägger ut en bild på när Malin kör en '' Robban ''

KissKiss!


MALIN I STEVENS KLÄDER!

(Robban)

 

Ser ni någon likhet!?!?


Ojojoj illa!

Hejsan.

Förlåt för dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte haft tid ork eller lust.
Har inte det nu heller igentligen men jag skriver iallafall.
Igår så körde jag och Steven av vägen med moppedbilen, illa nu är det 2a gången det händer.
Aja slänger upp lite bilder så får ni ha det så bra.

Puss!


Stockholm!


Malin & Steven i garaget!


Erik i garaget!


Vägen svängde men inte Steven!


BORING!

Hallojsan!

Asså jag har bajs tråkigt (kunde inte beskriva det bättre!)
Erik ligger och slaggar som en galning i sin säng och snarkar så han skulle kunna överösta en rock konsert WOHO lixom men som om inte det räckte så snackar den lilla gullungen oavbrutet i sömnen!
Idag så har jag inte gjort något speciellt.
Jag och Erik va hemma hos Malin en stund för vi skulle lämmna våra väskor där eftersom vi drar imorgon!
Sen gick vi till gårn och umgicks med folket för att vi skulle vara lite sociala innan vi åker.
Sen åkte vi hem till Erik och kollade på Grease, sjukt roligt eftersom jag inte sett den på flera år och jag var extra flumm och satt och sjöng med i alla låtar.
Sen pratade jag även i telefonen med Izza i typ 30min :)

Men nu ska jag hitta något ''roligt'' att göra här i mörkret.

Kisses from me!


hejhallåtjolahopp

MALIN här .. Ovanligt va ? ^^ Sitter & lyssnar på Billie jean - MJ , älskaaaa ! Imorgon åker vi till Ramsberg , dvs Jag , DIana ,Erik ,Steven & Putrick ! Ska bli skönt :) Nu ska jag springa ner till tvättis , tvättar alla kläder som ska med imorgon .. -.- Booooring

Dagens skönhets ideal.

Jag kom och tänka på hur stört dagens svenska samhälle är igentligen idag när jag var på ica och skulle handla.
Framför mig i kön står det två tjejer i kanske 12-13 åls åldern och pratade och jag kunde inte undgå vad dom pratade om.
Dom såg ut som pinnar båda två väldigt söta men aldeles för smala mot var dom borde vara i den åldern iallafall så står dom och pratar om att dom är feta och att dom skulle vilja se ut som dom i tidnigarna, det är helt sjukt enligt mig.

Fattar dom inte att människorna i tidningarna är fixade i en dator!? Tydligen inte men jag tycker det är så sjukt fel av tidnigarna att sätta den pressen på barn och ungdommar, istort sett alla vill idag ha en barbiedocks kropp. Gigantiska pattar och en obefintlig midja. Det läskiga är att dom inte fattar att det inte går vilket gör att dom försöker få den kroppen tills deras kropp ger upp.
Det enda man hör idag är att det är farligt att vara överviktig men det är fan minst lika farligt att vara underviktig.
Dom har gjort en undersökning som visar att bland tjejer mellan 15-24år är undervikt ett större problem en övervikt.

Det verkar som att många inte vet om riskerna med att vara underviktig, eller ännu värre om de vet men inte bryr sig. Vi blir hela tiden matade med att fetma är så farligt. Men även undervikt ökar risken för sjukdomar som hjärt-kärlsjukdomar, cancer, infektionssjukdomar, benskörhet, depression mm. Att välja att leva med undervikt innebär också att man väljer att leva med en ökad risk att dö i förtid. Har du inte anorexia så dör du inte av din undervikt här och nu, men du försvagar din kropp så det är mycket möjligt att du dör i förtid senare i livet.

Om man jämför bilder av skönhetsdrottningar från förr och nu, så ser man att de bara blir slankare och slankare för varje år. Filmstjärnorna i 40- och 50-talsfilmerna är mycket rundare än filmstjärnorna i dagens filmer. Det utseende som ansågs normalt för 40-50 år sedan förekommer sällan i reklam och film idag. Fotomodeller idag har högst onormala kroppar. För att bli så smala, som skönhetsidealet kräver av dem, tvingas de att svälta sig själva och ständigt gå omkring hungriga.

Vanliga kvinnor känner ett krav på sig att vara likadana som fotomodellerna, att vara lika smala. Därför blir det bara fler och fler kvinnor som får problem med ätandet. Anorexia börjar ofta i ett försök att bli smalare. Bulimi utvecklas när den drabbade individen inte orkar hålla igen på mat längre.

En människa kan få problem med självbild och ätande genom de ideal som reklam och massmedia sprider. Behovet av att tvinga sig själv att svälta bidrar till ätstörningar. Många unga kvinnor, som har en normal kroppsform, har föreställningen att de är överviktiga och bantar trots att bantningen bara är skadlig för dem.

Det värsta av allt är att så många människor som är smala ser ner på dom som inte är det.
Det gör ju saken inte bättre precis!!!

Aja nu har jag fått fram vad jag ville säga, det vart en bibel men jag var tvungen att skriva av mig.

//Diana




Farsan

Hallojsan!

Idag så vaknade jag hemma hos Malin och så satt vi bara där och chillade och sen drog vi till Forell-bion med Malin Erik Mathilda och Mathildas familj och såg filmen ''farsan''. Den var rolig men inte som man trodde att den skulle vara, aja sen så åkte jag och Erik hem till honnom!
mer en så har inte hänt.

Smell you later!!

Puss&Kram







Har ni saknat mig!?

Hejsan alla!

Diana här! har haft lite svårt att blogga för att jag är hos Erik och hans internet är konstigt men vi får hoppas att det funknar iallafall :)
Igår färgade jag håret. skulle färga underhåret svart men det vart svart/lila/rött... INTE okej.

Iallafall så ska jag ta bussen som går om 40minuter hem till min älskade Malin, vi ska ha filmkväll, jätte mys ju nu när stackaren är sjuk.
Får se om jag bloggar där.

Puss&Kram


I wanna go out

Har ni tänkt på att även fast man nästan aldrig drar ut & festar /umgås osv - Så vill man så gärna ut när man är sjuk & vet att de inte går ! Hmm , är det en tonårstrots ? Ni vet ju att de finns 5-års trotsen osv .. Finns det en tonårstrots ? eller är vi bara allmänt jobbiga ?

Mamma kom precis & kastade 2 döda möss på mig :'( som tur va så låg dom i en påse ,annars hade hon varit typ död nu ! BLÄ . Hejdå !

sick & tired

När jag vaknade imorse så mådde jag skit, typ ont i halsen  & huvudet + trött som en idiot .. Ja så min dag blir väl att ligga hemma & vila .. Ska med mamma en sväng till ica nu tror jag , om jag orkar . Får se om jag får köpa hem lite ''sjukmat'' , är jättesugen på loka ^^ men de är jag alltid när jg är sjuk .. Måste iaf bli frisk till onsdag nästa vecka , för då åker vi Till Ramsberg ! Juste - Mamma hade köpt hem sushi till mig när jag vaknade , så de vart min frukost ! <3

R.i.p Dixie!


Oh ja!


If mr. bean was....

Avatar...

 



Harry potter...


pissed off bitterfitta här

Jag ska inte säga varför jag är arg , besviken , ledsen osv. Orkar inte med alla frågor sen . Är iaf på skitdåligt humör , vill Till Ramsberg till min bästaste & gråta ut i hennes knä , som förut . ALLT är helt förändrat . :(



Målade naglarna lite snabbt så att jag skulle tänka på annat . Färgen är helt fel på bilden , det är rosa med glitter i egentligen , på bilden ser de aprikos-färgat ut :S .. Aja , jag ska kolla film . & äta i mängder ...

En tanke om alla hjärtans dag!!

Alltså, seriöst? Fuck that! Alla hjärtans dag in my ass :)
Mina vänner vet att jag älskar dom, min familj vet att jag älskar dom och hade jag haft en pojkvän så hade även han vetat att jag älskar honom! Behövs det seriöst en "kärleksdag" för att folk ska kunna uttrycka sina känslor för andra personer? Idioti på hög nivå.

Kisses from me!!


My day!

Hejsan!

Idag så firade jag allahjärtansdag aldeles för mig själv! Och med pappa men ni fattar nog vad jag menar!?
Vi åt chilen nuggets och pommesfrites och sen vart det godis o film!
Aja jag är nöjd iallafall.

Fick reda på att jag och pappa antagligen åker ner till stockholm på Onsdag, enda så åker vi bara över dagen eller så stannar jag kvar ett tag.
Men det märker vi!

Tänkte iallafall bara säga Godnatt!

Puss&Kram


godnatt


cry me a river

Alla hjärtans dag - & här sitter jag & storbölar . Inte för att jag är ledsen , utan för att jag har kollat på A walk to remember . Så grymt bra film , man gråter sig igenom den varje gång man ser den ! :')

Ett stort plus är ju iaf att Shane West är grymt snygg !


funderingar bara , onödigt ..

Tänkte kanske slinga håret nu i vår , eller spara ut mitt naturliga .. Är inte säker !

Typ sån färg är jag sugen på ,men vet inte om jag vill slita på mitt hår ännu mer..

Fast .. Många har faktiskt sagt att jag skulle passa i rött hår , tror fan att jag skulle kunna göra de ,men de är inte något jag skulle våga ha , men jag tycker att de är jääävligt snyggt på vissa .  

 
Okej , lite överdrivet rött kanske , men så snyggt !

Onödigt inlägg , skitsamma , de är väl ändå ingen som sitter inne & läser bloggar på alla hjärtans dag ? höhö nu blir jag sådär bitter igen .. !


I'm going to be alone!

Hejsan alla!

Sitter och pratar med Malin i telefonen medans Jossan och Ammis solar.
Jag och pappa ska snart skjutsa dom till bussen som dom ska ta till Örebro, dom ska ju hem idag.
Bussen gick typ halv fem så vi måste nog börja göra oss iordning snart.

Ni får ha det så bra sålänge!


Puss&Kram


i hate valentine's day

Höhö jag spenderar morgondagen nästan precis som Diana ska . Tänker sitta med knäna upp till hakan i min superstora fotölj helt själv & kolla på romantik tills ögonen svullnar av gråt . Hmm , det låter tragiskt ,men jag gillar de ! Längtarrrrrrr , nästan iaf ..


(vet att jag ser jättebitchig ut =( sorry ..)

Behöver inte ens fråga vad ni ska göra imorgon/idag .. Eftersom att supersöööta Diana redan har  ställt 1000 frågor ;) , Så PUSS !

Alla hjärtans dag!

Yes nu är det alla hjärtans dag vilket innebär att jag kommer vara kärleksfull mot alla idag!!

Vad ska ni göra idag då? Bio, Middag med någon, festa!?
Eller vad? Tell me!

Själv ska jag ligga i fosterställning i sängen med en fet godispåse och kolla på kärleksfilmer tills jag bölar som en liten bebis!
Låter roligt va!?

Har aldrig firat dena ''kärleksdag'', har aldrig haft någon att dela den med .

Det mesta jag har firat var nog förra året då jag gav Malin en ros och bjöd henne på sibylla!

Nej men för mig är det som vilken annan söndag som helst, känns lite tråkigt faktist att alla ska ut med sina pojkvänner respektive flickvänner och mysa och dom ska göra dittan och dattan och själv sitter man ensam.

But thats life!!

Nu ska jag sluta whaina här på bloggen och önska alla er kärlekspar där ute en underbar dag!

Puss&Kram




Sallad!

Godmorgon eller Godeftermiddag!

Vaknade för någon timme sen typ och gick in i ''stora huset'' och åt sallad.
Det var ganska mycket folk där eftersom Collin har en demostration här på gården idag.
Mer än så har inte hänt idag, så vi får helt enkelt höras senare.

Puss&Kram


fredag = bajs

Har inte gjort någonting idag , iaf inte något vettigt . Vaknade , åt , lyssna på musik , äta lite till . Amen så har mmin dag sett ut i stort sett , har kollat på Avatar oxå . Nu siitter jag bara & gör ingenting , låter det kul ?
Imorgon så ska jag iaf Träffa Charlia , ska bli kul eftersom att jag inte har träffat henne sen nyår . Vi är väl hemma hos henne & kollar på film & tar en latte , as usual ^^ Vi har haft många roliga stuunder hon & jag , Tex breakdance på hennes köksgolv , hmm .. Vad fick vi den idén ifrån ? ;P Vi är som vi är ..



Mysig bild från i somras , min pyttehand till höger ^^

Blåååågen!

Hejsan alla muppar!

Idag har jag och Ammis varit i Lindesberg och handlat lite!
sen har det inte hänt så mycket mer av intresse, haha

Nej nu ska vi kolla på sandor/ida.

Puss&Kram


Gör mig iordning!

Hejsan alla!

Sitter och gör mig iordning ska snart åka och hämta Ammis och Jossan vid tågen :D

Nu måste jag fortsätta.

Puss&Kram


Vi tjejer är BÄST!

Har du tänkt på alla gånger vi tjejer har blivit nertryckta av killar, för dom menar att vi är det svagaste könet?

Men hör här:
* Vi kan blöda i en vecka utan att dö
* Vi kan ge mjölk utan att äta gräs
* Vi kan bli våta utan att röra vatten
* Vi kan få benlöst kött att stå

hur många killar kan egentligen det?

DET KALLAS
GIRLPOWER!!


Var tvungen att härma Malin!

Såga att Malin hade gjort det så jag var tvungen, lite jobbigt med tanke på att jag har ett skrivbord som är ganska högt, HAHA
Skriv ditt namn: Diana Lyzell
utan att se: diana luzell
med hälen: gffgviodsjwed
med hakan: dcjkzs nzs
med lillfingret: diana lyzell
med pannan: edoiwety6we
med näsan: diana lyzell
med armbågen: dias ns k,de,k

 


Sist Ammis och Jossan var här!


JAG!


AMMIS!


JOSSAN!


Haha gud så gulliga vi är, visst!?


painting my nails!

Hello!

I'm going to write in Engelska nu. HAHA eller inte!!

Nej men jag sitter iallafall och målar mina naglar, kör på en fransk manikyr, simpelt men ganska snyggt!
Orkar inte lägga ner för mycket energi just nu sitter med sprängande huvudvärk, buhu jag kanske ska klaga lite mer, haha nejnej nu är vi positiva och glada här.

Imorgon kommer Ammis och Jossan hit, kommer bli as roligt har inte träffat dom på länge nu.
Så räkna inte med så jätte mycket uppdatering från mig i helgen, men jag kommer ju skriva varje dag men kanske inte 711 innlägg.

Nej nu måste jag springa ut i köket och mata hunden.

Puss&Kram


PiipPiip låter det i mina öron!


Solat!

Hejsan :)

Har sovit nästan hela dagen så därför har uppdateringen varit obefintlig, haha.
Va i skolan en halvtimme imorse och gjorde nationellaprovet.
Sen åkte jag hem och sov och sen åt jag toast och sen solade jag, mer en så har inte hänt.

Vi får höras senare för nu ska jag ut o röööka!


Puss&Kram


hjälp mig

Musiktips ? Lyssnar på allt förutom typ country HAHA , men vem gör de ..

Efterlyst.

Hej alla.

Sitter och dricker fruktsoda och väntar på att efterlyst ska börja igen, suck dom ska alltid ha så lång reklam.

Nu börjar det!

Puss&Kram


so fall out of my hands , out of my heart

Höhö , när jag inte kommer på rubriker så tar jag bara en mening från låten jag lyssnar på , för jag lyssnar typ ALLTID på musik . Är de någon mer än mig som vill ha tillbaka facebook's gamla layout ? =( Den nya är bara förvirrande .. Eller egentligen inte . Men jag är bara så anti när de gäller förändring :)

Någon som har sett Valentine's day ? Tänkte kolla på den lite senare ikväll om ingen vill vara social med mig .. ! ;)

PUSSEN !

Saknar!









Dom här bilderna väcker så jävla mycket minnen, Saknar allt det där asså!


USHA BUSHA!

Gooooooodmorgon!

Haha eller ja eftermiddag eller kväll eller vad fan ni nu vill kalla det!
Jag vaknade för kanske någon timme sen men jag är helt stört sjuk, och imorgon MÅSTE jag till skolan jippie!
Fuck asså har inte varit så här sjuk på hur länge som helst känns det som.
Så idag ska jag bara ta det lungt och mysa, kanske kolla på någon film om jag hittar någon som jag inte har sett miljontals gånger förut.

Räkna inte med så mycket uppdatering från mig idag, har ingen fantasi eller ork.


KissKiss HugHug


godmorgon sweeties

Känner mig kärleksfull idag , haha nej men är faktiskt på ovanligt bra humör ! :) eller va iaf .. Tills jag upptäckte att Frosties (ni vet dom där flingorna) inte smakar likadant som när man va liten ! Mamma hade köpt ett paket & jag vart ju skitglad , de va ju allas favoritflingor när man va liten ^^ så är dom typ bruna & smakat som vanliga ''icas egna'' eller nåt ! I'm pissed off , nej hah , är fortfarande förvånansvärt happpppppy :D

5 saker ni inte viste om mig!

* Jag håller på att skriva en bok. har skrivit runt en 150sidor redan. Vet inte riktigt vad jag ska göra av den sen men jag kände att jag behövde något att göra och jag tror att det jag skriver kan hjälpa folk på ett eller annat sätt.

Den handlar om mobbing, Sorgen efter någon näras bortgång, kompisar, kärlek m,m


* Jag svimmar ganska ofta.
minst 2gånger i veckan. Jag har lågt blodtryck vilket gör att om jag reser mig upp för fort eller gör någon rörelse för hastigt så svimmar jag.


* Jag har hållt på med musik, sång och dans sen jag var 4år.
Jag har gått på en kombination av alla 3sakerna sen har jag gått på kör, jag har även gått på street/brake dans och sen gick jag på några träningar som några kompisar startade men det sket sig eftersom hon som ledde gruppen inte kunde dansa, hon sög!


* Jag har åkt fast för flera brott.
tex snatteri, olovlig körning och misshandel. Som tur är har jag lagt av med allt sånt nu.


* Jag älskar gammal musik.
Jag växte upp med 60-tals musik och jag kan i stort sett alla låtar. På stereon hemma i stockholm gick ofta vinyl 107 på högsta volym.


Jag är trött på mänskligheten!

Varför ska alla snacka skit hela tiden och ljuga, det gäller inte bara ungdommar utan även dom vuxna!
Ni vuxna klagar på att vi ungdommar gör fel, men visa oss då hur man ska göra. Föregå med ett gott exempel.
Jag har börja tröttna på männskligheten nu. Varför kan inte alla behandlas lika, för är det inte så att alla är lika mycket värda. Varför ska man dömma folk hela tiden för!?
Jag har aldrig dömmt någon utan att lära känna personen först
Men i dagens sammhälle ska man se ut och bete sig på ett visst sätt för att bli accepterad.
Det är sjukt!!
Jag får höra av min 7åriga kusin vad dom säger till honnom i skolan, och det är fan inte axeptabelt!
Jag vart själv grovt mobbad när jag var liten och det resulterade i att jag själv vart en mobbare för att jag ville att alla skulle känna och förstå smärtan jag fick gå igenom.
Och så är det dom flesta mobbarna har det jobbigt själv på ett eller annat sätt.
Mobbingen är som en ond cirkel för så länge det finns mobbare så kommer det bara att komma flera!
Om alla som mobbar folk skulle lägga av så skulle allt bli bra.
Självklart så kommer det aldrig bli så men man kan ju alltid hoppas.


Jag ville bara skriva av mig lite annars hade jag exploderat eller nått!


Sjuk!

Hejsn alla!

Kass uppdatering idag men jag kände mig lite hängig imorse redan och det vart bara värre!
Jag sommnade vid typ halv 8 ikväll och vaknade vid 11 igen av att min älskade bror Erik ringde, så nu sitter jag här med snoret rinnande och röda ögon! Inte okej asså! Kan inte sommna om heller.

Träningen med hunden gick iallafall jätte bra, hon var ju i stort sett helt otränad när vi fick henne. Men hon värkar vara lättlärd vilket är ett stort plus!
Ska fortsätta att träna henne en liten stund varje dag nu så att det fasnar för att sedan kunna utveckla träningen till en annan nivå.
Nu tränar jag mest stanna och kom med henne och att hennes fokus ska vara på mig när vi är ute och går och inte på någon annan.

Idag kom även Patrick hem igen från Stockholm han åkte hit med min kusin Madde som skulle hämta sin hund Dixie.

Juste, haha jag sommnade ju på soffan idag och så kommer Madde och sätter sig på kanten för att väcka mig, när hon lyckas slår jag till henne och börjar skrika och gråta HAHA vet inte riktigt varför men så vart det bara.

Nu ska jag knarka Cola!


Puss&kram


HAHA Kommer ni ihåg den här låten! OMG vad den väcker minnen!!!


GEEEKY

Har kollat  på Prinsessan & grodan för 3:e gången , den är så mysig haha ! Jag har inte varit i skolan idag , vaknade av att mamma skrek att jag typ skulle vara hemma för att mina brorsor mådde illa .. Sen fick jag reda på att dom hade spytt . USCH , så nu sitter jag isolerad på mitt rum , & jag är den enda som vågar äta , jag äter oavsätt vad . MAT <3

höhö shåååwer here ajj kååm

Träna hunden!

Hej!!!!

Nu är jag hemma från skolan igen hade nationellt prov i svenska, tror att det gick bra! :D
Fick även min skoltröja haha fett nice!

Nu ska jag ut och träna hunden så måste skynda mig inan det blir mörkt.

Puss&kram


Skolan!

Godmorgon :)

Är jätte stressad nu ska snart åka till skolan.
Det gick inte att komma in på blogg.se igår. det går typ aldrig.

Aja nu måste jag rusa!

PussPuss


hade mycket , mycket högre förväntningar

Precious , ja vad säger man .. Seg , Skitbra handling . Sorglig , fick ingen riktig ''kontakt'' med filmen ,men jag grät . Trodde den skulle vara bättre än så faktiskt , men jag kan verkligen inte säga att den va dålig !



Tänkte skriva att jag ska gå & röka en cigg innan läggdax , men nej . Inga cigg för min del .. :/

PUSSEN !

WOHO!

Hej...

Nu är jag och mitt älskade solarium hemma igen!
Det var svinkallt på hemvägen eftersom inte bakluckan gick att stänga, Brrr!

Nu ska jag kolla hur det går med monteringen av solariumet sen ska det torkas av och sen jävlar ska det solas!

Puss&Kram


SHIT THE FACE !

Haha rubriken , mammas polare säger så när hon blir chockat , typ .. xD låter så kul :P

Har precis dansat i ca 3 timmar , så jävla skönt ! :) Vart så dansnödig efter step up 2 ^^
Nu ska jag följa med mamma till ica , Svettig & mysig :) De va mamma som ville ha med mig så .. hon får helt enkelt skylla sig själv !



Mysig va ? Helt slutkörd ! Känner mig superfräsch nu , slutat röka , börjat dansa . Perfect ;)

Mot Örebro!

Hejsan hoppsan!

Idag var jag på uppföljningsmöte i skolan vi bestämmde bara att jag skulle fortsätta så som jag gör nu, så det är skönt!
Sen när jag kom hem jobbade jag som en idiot, haha eller inte jag stog och strök haha men men.
Sen så har jag och pappa (eller pappa då, jag har kollat på) fixat klart det sista på mopedbilen, den vart ju ganska kvaddad när jag voltade med den några dagar inann nyår.
Men nu håller den på och återställas sen i vår så ska vi plasta det som är trasigt och lacka om den.

Nu måste jag rusa ut med hunden för sen ska jag och pappa åka och hämta mitt solarium!


Puss&Kram


Bildbrist!


hatar att veta att jag har saker jag måste göra

Usch , är nog bland de värsta som finns , att veta att man måste städa rummet idag , måste tvätta , måste måla naglarna . Eller , måste & måste . Saker som behövs göras helt enkelt . Jag fick kanske 1 timmas sömn inatt , va så röksugen att jag inte kunde somna , sen vid 5 somnade jag typ , & gick upp vid 6 ! Skola efter de lixom , JIPPIE .

Jag ska nog hoppa in i en dusch & piggna till , måste kolla om jag har några rena underkläder först , ALLT jag äger verkar ligga på mitt golv . Sen ska jag städa rummet & sen äntligen kolla på Precious ! :) PUSSEN !

är man filmnörd så är man ;)

Skulle ha kollat på Precious , ni vet trailern  jag la ut igår ? :) Men de va något fel på filmen när jag hade laddat ner den , så jag laddar ner flera torrenter av samma film nu , asså Precious ^^. Längtar , ska kolla på den imorgon :D

Ikväll vart de Step up 2 (för typ 5:e gången , om inte mer -.-) , man tröttnar verkligen aldrig på den ! ÅÅÅÅH man blir så dansnödig av den :)

 

Visste ni att jag har dansat nästan hela livet ?
När jag va runt 5 år så gick jag på balett , va jättevig när jag va liten ^^ , men jag tröttnade fort på balett . Ville göra något med mer fart, då började jag på showdance , vilket va lite för mesigt det med . Efter de vart de street , som jag trivdes ganska bra med . Hade grym lärare , trivdes i gruppen osv . Men sen en vacker dag så fick vi reda på att vi inte fick vara kvar i lokalen där vi dansade , alla vart såklart skitledsna .. Gruppen lades ner & jag tog en pause från dansandet . Efter ca 1 år så bildade jag &  några kompisar en egen grupp , De gick bra till en början , men vi fick inte lokal , redskap osv . Vi dansade i en korridor i en skola ganska nära mig . Det dög sålänge , men vi fick inget större , jag tröttnade & hoppade av .
Just nu dansar jag inte , jag kan dansa hemma , själv framför spegeln , men vem gör inte de i min ålder ? ;D

Ska försöka sova nu , om inte röksuget tar över . Har lugnat sig faktiskt :)

 20 timmar utan att ha tagit ett enda bloss nu :') STOLT !  Godnatt , PUSSEN !

I'M SO FUCKING GREAT !

Jag har inte rökt ett enda bloss idag , visst - jag är jäääävligt sugen & jag är inte på bästa humöret just nu . Men jag är ändå så stolt över mig själv :D I 17 timmar & 23 min exakt har jag hållt mig rökfri :) WOHOOO

I'm so GLAD!

Hejsan alla!

Visst gillar ni min svengelska!?
Idag har det inte hänt så mycket har firat pappa och så bara, sen har jag köpt ett solarium som jag och pappa ska hämta imorgon, nice som fan där kommer jag tillbringa mycket tid.
Ush kom på att jag ska till skolan 3gånger den här veckan. Först imorgon på ett uppföljningsmöte sen på Tisdag som alltid och sen ska jag dit någon timma på Torsdag och göra nationella provet i svenska!
Kommer inte gå så bra tror jag, menmne jag ska göra mitt bästa.

Nu ska jag skutta ut på balkongen och röka!

Puss&Kram

Mitt solarium, haha!


hej jag heter malin

skriv ditt namn: Malin Eriksson
utan att se: Malin Eriksson
med hälen: MMsallkinn ertiksssdsdon b
med hakan: mna,ki bnerfmzxxzllk
med lillfingret: malin eriksson
med pannan: ujyews8u7ii8uyhr4wyuh98ii8krrt59oi0h
med näsan: jqo8h e558ksson
med armbågen: malinj 4e5r9klesseonj

HAHAHAHA INTE LYCKAT . De här underhåller jag mig med nu när jag har slutat röka . Jag har hållt mig rökfri HELA DAGEN :D mihi nvad duktig jag är ! PUSSEN !

Grattis pappa!

Ja må han leva, ja må han leva ..... osv....


Grattis pappa på födelsedagen.



Nanna kudden!

Godnatt på er alla!

Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på tv och hoppas på att få sova lite inatt iallafall.

Puss&Kram


Det har blivit ett beroende!!!

Idag så var jag och pappa på hemköp och handlade lite mat och så och då hittade jag Coca-Cola cherry !
Drack den hela tiden förut, den är äcklig fast god på samma gång och nu kan jag ine sluta dricka det!
ILLA DIANA ILLA!!!!!!!!!!


I'm no longer happy here

Jag vill inte bo i Tyresö , Vill inte slösa mer tid på den här skithålan .

Tyresö - Det du inte vet om dig själv , det vet alla andra .

Så sant som sagt . USCH säger jag bara . Tyresö , ett samhälle uppbyggt av skitsnack.

När jag flyttar ,snart hoppas jag , så blir det långt ifrån tyresö . Visst , jag har haft jävligt kul här ,men de va ju när jag va som ''alla andra'' -En falsk ytlig fjortis som snackade skit som om jag inte skulle överleva annars . Jag levde på skitsnack , det va mitt enda sätt att bli accepterad då . Eller eglentigen inte , långt ifrån -Men de va så jag trodde då . Nu pratar jag om 2-3 år tillbaka . 

Jag har förändrats mycket på den korta tiden . Det vet  dom närmsta , dvs familj , Diana & Erik . ^^^

Nu ska jag sluta klaga . Vad har ni gjort idag ? Själv satt man ensam framför melodifestivalen. Tragiskt ,jag vet ! Men jag går inte ut mer än nödvändigt längre . Jag går till skolan , Jag går till affären & handlar cigg & godis , följer ibland med mamma & hämtar brorsan på dagis. Men that's it !

Kommentera mer , jag har ingen ork att blogga snart, peppa mig ! PUSSEN

Mätt som en plätt!

Hej Tjoo Tja Tjena Helo och allt man nu kan säga!

har precis käkat middag as gott.
Nu sitter jag och dricker te i vardagsrumet med min lilla bärbara dator och chillar galet!
Nice huh!?

Nej nu ska jag ut o röka innan jag fortsätter chilla galet!


Puss&Kram


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA-AHAHHEHEHHÖÖHÖ



Jag & mina 2 systrar i somras , nejnej verkligen inte min musiksmak , stil eller något ! Usch hur kunde jag se ut sådär =( höh nu har jag ångest ! Jag är den blonda jäveln .. blä

fail !

Av ren vana så gick jag upp & rökte när jag vaknade . Har rökt runt 3 cigg idag . & jag skulle sluta ? Nu är mamma ute , jag är ensam hemma utan cigg , nu slutar jag . Jag får lyssna på  musik ,tugga tuggummi & kolla film för att försöka ''glömma bort'' röksuget . Inte för att jag tror att de kommer hjälpa , men jag måste sluta nu & de är värt ett försök . Ska hoppa in i duschen nu när jag får sjunga hur högt jag vill där inne utan att alla klagar ^^ PUSSEN !

I'm awake!

Tjena mittbena!(eller något sånt)

När papa har vaknat till ska han och jag åka in till Lindesberg och handla tårta till imorgon och jag ska se om jag kan hitta någon present till honnom. Han fyller år imorgon!
Idag märke jag att det inte var någon bra dag. Det började med att jag inte kunde somna sen skriker katten hela natten(det rimmade, HAHA) iallafall sen vid fyra skulle hunden ut och sen får jag en jävla glasbit eller något som gör jävligt ont iallafall i foten. WOHO bra dag, eller inte!
Pratade i telefonen inatt, skönt det så att tiden gick lite fortare!

Nej nu ska jag hjälpa min pappa med facebook, han fattar nada.

Puss&Kram


HUr ska detta gå

Jag , Malin Erika Christina Eriksson lovar & svär (kanske) att sluta röka imorgon . Upp med konditionen ,spara pengar & LEVA . Jag orkar fan inte ens gå upp för trapporna i min port utan att känna mig döende . NEJ NU SKA DE BLI ÄNDRING PÅ DE ! jäklar vad duktig jag känner mig ,redan haha ! Nu ska jag faktiskt röka . Njuta av en av dom sista cigaretterna jag röker på väldigt länge ,eller aldrig .. (?) :)

PUSSEN !

NYHET!

Nu behöver ni inte skriva komnubettan.blogg.se när ni ska in på våran blogg utan ni behöver bara skriva lyzell.se :D Nice va!?

Aja PussPuss!


Köpt!

Hejsan alla!

Tänkte bara slänga upp en bild på bh:n jag köpte igår köpte även matchande trosor, sen 2 andra trosor och naglar...
Kunde bara ta kort på bh:n innan datan keffa så ni får nöja er med det!


Puss&Kram


Konstig färg på kortet, den är igentligen knallrosa, menmen sen ser ni även lite av min naglar.


the princess and the frog

Har  precis kollat på The princess and the frog , skulle kollat med min lillebror Filip men han gick & sov efter halva filmen för att det va engelskt tal & ingen text , så ja ,de vart väl lite tråkigt för honom .. Men Jag kollade klart ! ^^ , de va ju egentligen Filip som ville kolla på den från första början men jag kan ju inte kollaa på en halv film , DAAH !? hihih . Den va sååå söt , jag som brukar vara anti ''nutida barnfilmer'' . Vet inte varför.. Eller jag är ju iof van vid filmerna man såg på 90-talet - Ronja rövardotter, Peter Pan , Barnen i bullebyn, You get it !

Nu för tiden är filmerna helt förändrade , allt ska handla om våld, övernaturliga varelser and you name it . Men ja , jag är ju som sagt uppvuxen på 90-talet & vill väl att allt ska vara som när man själv va liten ^^ 



Den här  va iaf bra , men en film jag verkligen MÅSTE se är ''Precious'' , ÅÅÅH ! Gråter av bara trailern ...



Vill se den på Bio , men är fan inte säker på om jag vågar de med tanke på hur lätt jag har för att gråta nu för tiden .. Skulle nog störa hela salongen !! ;) Nu ska jag läsa lite bloggar , har inte gjort de på lääääänge . Får se hur mkt jag har missat , förutom Kissies bröstoperation . Den pratas det ju om överallt! PUSSEN !

samma sak varje helg ..

Mamma säger varje söndag ''-nu ska vi hålla i pengarna & inte handla massa onödigt .'' Det slutar med att vi varje fredag går till ica & handlar en fet godispåse & läsk + chips & ibland färdigmat . & sen tänker vi ''Varf i helvete tar pengarna vägen!?'' , men de är klart .. Om både jag & mamma är rökare , vi köper godis för typ 500:- /helg & vi är 5 stycken som bor tillsammans . Det blir dyrt !

Jag klagar inte :D PUSSEN !

Mitt interner fuckar.

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering men mitt internet vill inte riktigt som jag vill så det kommer inte bli så mycket uppdatering från mig tills det är löst.
Igår var iallafall jag och pappa i Örebro och jag handlade lite underkläder och naglar.
Sen när jag kom hem tog jag det bara lungt och fixade naglarna.
Snart ska jag och pappa åka och äta pizza!

Men ni får ha det så bra så hörs vi.


Puss&Kram


mår så illa =(

Jag mår jätteilla , hatar att må illa . Usch .. Kan inte äta , men jag är såååå hungrig . Är inte sjuk eller något , mår hur bra som helst . De kan ju komma från P-pillrena men varför skulle de bara komma nu helt plötsligt ? Nej de tror jag inte . Kan ju iof vara för att jag drack kaffe idag hos grannen oxå , har inte druckit bryggkaffe på länge ,bara pulverkaffe. Drack en STOR mugg , då menar jag verkligen stor ,säkert en ½ liter . Inte så bra för mig som väger så lite som jag gör :P Aja nu ska jag sluta klaga !

Nu ska jag lägga mig i sängen & kolla på tv , eller kanske sova . Känner att jag behöver det . Godnatt !

En del av mitt horoskop

Så här ser en liten del av mitt horoskop ut . Jag läser HÄR & tycker nog att de mesta stämmer . Bra sida för mig som är horoskopfreak !



PUSSEN !

PAPPA!

Pappa i 1an, så gullig!


 

Pappa ''nu''


CUTE!



Mamma och jag -96! Jag 2år!

CUTE!


Simple Plan - Perfect


Hemma igen :)

Hejsan alla och inga!

Nu är jag hemma igen kom precis ut ur en dusch!
Som sagt så handlade jag och pappa lite idag, mest mat och så men jag kom även hem med ett par mjukisbyxor och en halsduk!!
Sitter och smsar med Sonny just nu annars så har jag sjuuuuukt tråkigt!

See you later!


PussPuss


Nu drar jag!

Godmorgon eller Godeftermiddag!

Nu ska jag och pappa iväg och handla!

Puss&Kram


Jag är så jävla lack nu .. !

Någon jävla idiot på idrotten kastade en bolljävel på mitt långfinger , så de är brutet nu (!?) , De är iaf svullet ,dubbelt så stort än vad de egentligen ska vara & de ilar så fort jag rör på de . :'( JÄVLA FITTA SOM KASTA BOLLEN ! åååh jag behöver inte mer problem nu !

värdiga vinnare !

Tycker faktiskt att de va bra att Jackie & Patrik vann , dom va 2 sköna lirare som kunde spela enligt mig .
Nej nu ska jag fan sova , har haft jättesvårt att somna dom 3 senaste dagarna ,vet inte varför men har bara legat & vridit på mig i  sängen .. Nu ska jag iaf försöka mig på att sova . Önska mig lyckatill !

PUSSEN !

Ja jag springer som en idiot & antastar kuddar !

Bara för att jag tycker om det  , de är min hobby !

Pappa är hemma igen!

Tjaba Tjena Hallå!

Kom nyss hem fån skolan, min älskade pappa hämtade mig där. Hade ju inte träffat honnom på 1månad och 7dagar så det var på tiden! HAHA.
Försökte göra att litet innlägg imorse men jag kom inte in på bloggen, that sucks!
Orkade inte lägga ner tid på det heller eftersom jag bara fick 10 minuter på mig att gå ut md hunden och göra mig iordning.
Men jag kom iallafall till skolan!
Vet inte om jag kommer vara så bra på att uppdatera idag eftersom jag vill umgås med min pappa.
Men vi får hoppas att den andra saken som springer som en idiot och antastar kuddar uppdaterar bra istället!


Puss&Kram


Grattis Razmus på 17-års dagen !



Gratz to the big bad boy , HAHA , kanske big men fanimej inte bad ! <3

Tv dags!

Måste ju kolla när dom gör bort sig!


Ojojoj för ovanligeternskull!

Hejsan alla!

För ovanlighetensskull så har Malin faktiskt uppdaterat mer en mig idag! Ett mirakel but we like it!
Idag så har det inte hänt så mycket gick ut på 1,5timmes promenad sen hem och laga mat och spela wii med Adam.
Nu ska jag tvätta!


Puss&Kram


jagvet att jag uppdaterade för typ 2 min sen !

Men jag kan inte bestämma mig om Gerard Way (han som sjunger) är snygg eller inte ! :O


Hans ögon är grymma iaf , PUSSEN !

en rosa spargris stirrar på mig

Jag va nyss nere på filmgallerian , men självklart så va inte Alex där ! Snackade lite med Ali om att jag ville jobba & tjäna pengar för en gångs skull , men han håller inte riktigt koll på de där . Men jag fick Alex nummer , så jag ringde men ingen svarade =( Aja han ringer väl upp .. I värsta fall får jag jaga honom imorgon , för jag vill helst börja nu på torsdag ! Behöver ju pengarna innan den 24:e iaf. För då åker jag till Ramsberg med mina bröder Steven & Erik . Altså hem till Diana ,den andra bitchen som bloggar här . Me love you <3


HOPPAS HOPPAS JAG FÅR JOBBA , DÅ FÅR JAG VÄL IHOP NÅGRA EXTRA 1000 IAF !

önska mig lycka till !

Jag ska snart ner till filmgallerian & söka jobb , 4 dagar i veckan . Hoppas jag får det ,är nästan säker på det eftersom att jag har blivit erbjuden att jobba där innan . känner ju alla som jobbar där så jag trivs & så iaf , kanske lite ensamt att vara ensam brud , men that's life :D JAG BEHÖVER  PENGAR ! har så mycket planerat nu & känner inte riktigt att studiebidraget räcker , de ligger på ca 1000 spänn , som inte är nånting i dagens samhälle ! HAHA bara för att låta lite extra tantig lixom ;) Aja bäst att jag springer ner snart .

PUSSEN !

AJAJAJ

HUVUDVÄRK!
inte ens tabletter funkar då är det illa!
Skriver senare istället!


RSS 2.0